Veel gestelde vragen

 

Account vragen:

Mag ik meer dan een account hebben?
Wij staan één account per persoon toe. Er mogen wel meer accounts zijn per huishouden, alhoewel een ieder die zich dan aanmeldt voor een account een aparte computer en een aparte ISP moet hebben om deel te kunnen nemen aan ons programma.

Hoe kan ik inloggen in mijn account?
Log in op http://www.crazymails.nl

Hoe kan ik mijn account opzeggen?
Ga naar de gebruikerspagina. Mijn Profiel Onderaan die pagina vind je een mogelijkheid alwaar je je gebruikersnaam en wachtwoord kunt ingeven en vervolgens je account kunt verwijderen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik geen nieuwsbrieven ontvang?
Je lidmaatschap bij ons programma geeft ons het recht om email berichten en advertenties te sturen. Het is niet mogelijk om geen emailadvertenties te ontvangen zonder je lidmaatschap bij ons te beëindigen. Bij beëindiging vervallen tevens alle verdiensten. Log in in je account en klik op de "gebruikers account." link. Onderaan de pagina vind je de knop "Verwijder account".

Hoe kan ik mijn gegevens veranderen?
Log in op je account en klik op de "Gebruikers account info." link. Je kunt dan alle gegevens veranderen, behalve je naam en lid ID.

Kan ik mee doen als ik buiten Nederland woon?
Wanneer je in België woont mag je meedoen, indien je niet in Nederland of België woont mag je je niet aanmelden.

Ik heb een Web-TV, kan ik mee doen?
Ja, ondanks dat sommige programma’s geen WEB-TV gebruikers toelaten, is het bij ons wel toegestaan. Onze efficiënte tracking methodes staan het WEB-TV gebruikers toe om volledig gebruik te kunnen maken van onze diensten.


Verdiensten:

Hoeveel kan ik verdienen door betaalde emails te lezen?
Geld verdienen is bij CrazyMails erg eenvoudig. Allereerst schrijf je je gratis in en vervolgens krijg je regelmatig emails toegezonden met leuke aanbiedingen en acties. In deze mails staan links, en als je er op klikt verdien je tussen de 0,5 en 1 eurocent. Andere mogelijke manieren om geld te verdienen zijn de betaalde enquetes, de Klik & Verdien op de website, de het aanbrengen van nieuwe leden en zo zijn er nog enkele andere mogelijkheden.

Wanneer krijg ik een uitbetaling?
Je krijgt een uitbetaling als je het minimale bedrag van €12.50 (tijdelijk verlaagd naar €7,50) heeft verdiend.

Hoe kan ik een uitbetaling aanvragen?
Als je het minimale bedrag hebt bereikt, zie je in het inwissel gedeelte een inwissel mogelijkheid verschijnen, nadat je het verzoek hebt ingediend, zullen wij je account crediteren en vervolgens het geld overmaken. Je hebt ook de mogelijkheid om je verdiensten in te wisselen om bij ons te adverteren. Als dit mogelijk is dan verschijnen deze opties bij het inwisselgedeelte.

Wanneer wordt ik betaald?
Nadat je een verzoek tot uitbetaling hebt gedaan zullen wij onder normale omstandigheden het geld binnen 30 dagen overmaken.

Hoe wordt ik betaald?
Betalingen geschieden via: Bankoverschrijving.


SpaarPunten op CrazyMails:

Wat kan ik met mijn punten?
Op CrazyMails.nl kunt naast het sparen van geld ook sparen met punten. Deze punten kunt u verdienen door het lezen van mails, meedoen aan acties, clicken van banners enz enz. Spaarpunten kunt u later inwisselen voor o.a. het volgende :
- Loten waarmee u kans maakt op een mooie Apple iPad 64GB Wi-Fi!
- Voor 100 punten koopt u 1 lot!
- De iPad Touch wordt verloot als er 1000 loten zijn verkocht!

Referral vragen:

Hoe kan ik nieuwe leden aanbrengen?
Je kunt je link plaatsen met uw referral url van crazymails.nl op je website. Je kunt je referral url to bevestigen aan je email handtekening. Je kunt flyers uitdelen of adverteren zoals jezelf wenst.  Spamming wordt nooit toegelaten.

Wat is mijn referral link?
Je kunt je url vinden in je eigen "Promotie Tools" pagina.

Wat kan ik met referrals verdienen?
U kunt per referral 1 euro verdienen als die zich onder u aanmeld! Leden krijgen 20% van hun directe referral verdiensten, 5% van hun indirecte referral verdiensten, en 1% van hun level 3 referral verdiensten

Werken mijn referral verdiensten?
Ja, het kan even duren voordat deze zichtbaar worden, ook al heb je 100 of 1000 referral in je downline. Referral verdiensten worden zichtbaar als de referral minstens 0,50 cent zelf heeft verdiend.


Fout meldingen:

Ik ontvang een 'Bad Request' foutmelding bij het klikken op mailtjes of op bepaalde enquétes, en deze enquetes of mailtjes werken niet meer. Wat kan ik doen?
Je kunt het beste je cookies en tijdelijke bestanden uit je browser verwijderen. Alles zou dan weer (tijdelijk of permanent) moeten werken.


Ik zie plotseling geen plaatjes meer in mijn e-mail.
Als u Microsoft Windows XP en Microsoft Outlook Express gebruikt en de Service Pack 2 update hebt geinstalleerd klopt dat. Deze update verandert de standaard instellingen zodanig dat afbeeldingen in emailberichten standaard niet meer worden getoond. Om er voor te zorgen dat u deze afbeeldingen gewoon weer kunt zien kunt u de volgende instelling veranderen: Ga in Outlook

 • Extra (in de bovenste balk)
 • Opties (in de bovenste menubalk)
 • Beveiliging (tabblad)
 • Nu kunt u bij de instelling "afbeeldingen en andere externe inhoud in HTML-e-mail blokkeren" het vinkje uitschakelen.
 • ervolgens kunt u de aangepaste instelling bevestigen door te klikken op "toepassen".


 • Adverteerder vragen:

  Ik heb een website en ik wil graag willen adverteren, waar kan ik informatie hier omtrent vinden?
  Kijk op onze adverteerderspagina voor alle details.

  Ik heb een vraag die niet beantwoord wordt op deze pagina, wat kan ik doen?
  Neem contact op en geef ons zoveel mogelijk informatie zodat we je zo spoedig mogelijk een antwoord kunnen geven.